cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

IIS SSP while restoring back to V1R3 cp17 from V2R1

Highlighted
New Contributor

IIS SSP while restoring back to V1R3 cp17 from V2R1

SSP doesnt start, when we reverted back from V2R1 to V1r3 CP17. the error logs states as below

 

#Supervision File: C:\Windows\TEMP\SSPSPRVS04-10-19.TXT

15:49:04               -              -              info        -              0x16f0   "Starting MEGA Site Service Provider"    -              -              -              -                -              -              -              -              -             

15:49:04               -              -              info        -              0x16f0   "Mega Site Service Provider Is Active, starting environments.."  -                -              -              -              -              -              -              -              -             

15:49:04               -              -              info        -              0x16f0   "MEGA SSP - CreateObject"        -              -              -              -              -                -              -              -              -             

15:49:04               "mwsspmain.cpp"           1088       com       0x80029c4a         0x16f0   "Error loading type library/DLL."                -                -              -              -              -              -              -              -              -             

15:49:04               -              -              error      -              0x16f0   "MEGA Connection failed"          -              -              -              -              -                -              -              -              -             

15:49:04               "mwsspmain.cpp"           672         trace      0              0x16f0   -              -              -              -              -              -              -                -              -              -             

15:49:04               "mwsspmain.cpp"           2376       trace      0              0x16f0   -              -              -              -              -              -              -                -              -              -             

15:49:04               "mwsspmain.cpp"           3523       trace      0              0x16f0   -              -              -              -              -              -              -                -              -              -             

15:49:04               -              -              info        -              0x16f0   "started"             -              -              -              -              -              -              -                -              -             

15:49:04               -              -              info        -              0x17cc   "process ended"              -              -              -              -              -              -                -              -              -             

 

 

Appreciate a support response.

Regards,

MK

 

 

Tags (2)
2 Replies
MEGA

Re: IIS SSP while restoring back to V1R3 cp17 from V2R1

Hello 

 

Note that HOPEX V1R3 is no longer supported.

 

Recommendation

  • Uninstall
  • Remove all HOPEX related settings in IIS, regitry
  • Reinstall
Jerome
New Contributor

Re: IIS SSP while restoring back to V1R3 cp17 from V2R1

Thank you Jerome, we wfound ou it was issue with the registry. we cleared it and restarted the services and it worked.